У 18 разів більше норми: у Вінниці водій напідпитку після ДТП не змі втекти, бо застряг в болоті

Новини Вінниці / У 18 разів більше норми: у Вінниці водій напідпитку після ДТП не змі втекти, бо застряг в болоті

У неділю, 17 лютого,близько 14-ї години у Вінниці на вулиці Князів Коріатовичів сталася ДТП. Винуватцем аварії виявився п’яний водій, який після того,як пошкодив припаркований автомобіль Nissan, застряг у болоті.

У неділю, 17 лютого, близько 14-ї години у Вінниці на вулиці Князів Коріатовичів сталася ДТП. Винуватцем аварії виявився п’яний водій, який після того, як пошкодив припаркований автомобіль Nissan, застряг у болоті.

Як повідомили у прес-службі управління патрульної поліції області, інспектори прибувши на місце події, виявили винуватця автопригоди, котрий сидів за кермом свого автомобіля, що загруз у болоті.

«Поліцейські спробували поспілкуватись з керманичем, щоб встановити обставини події, та виявили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. Порушника доставили до медичного закладу для освідування. Результат огляду - 3,64 проміле, що у 18 разів перевищує допустиму норму», - повідомляють у патрульній поліції.

На водія патрульні склали протоколи за ст. 124 КУпАП (вчинення ДТП з матеріальними збитками) та за ст. 130 КУпАП (керування напідпитку).

Фото із сторінки патрульної поліції Вінницької області у Facebook.

 

Новини Вінниці / У 18 разів більше норми: у Вінниці водій напідпитку після ДТП не змі втекти, бо застряг в болотіНовини Вінниці / У 18 разів більше норми: у Вінниці водій напідпитку після ДТП не змі втекти, бо застряг в болотіНовини Вінниці / У 18 разів більше норми: у Вінниці водій напідпитку після ДТП не змі втекти, бо застряг в болоті