Циклон Xisca додав чимало клопоту мешканцям Могилів-Подільського (ФОТО)

Новини Вінниці / Циклон Xisca додав чимало клопоту мешканцям Могилів-Подільського (ФОТО)

Прогнози синоптиків про ймовірні зливи й грози у нашій області певною мірою справдилися. Щоправда, у Вінниці рясного дощу поки не було, однак від циклону Xisca учора потерпіли мешканці Могилів-Подільського. Вранці там була надзвичайно сильна злива, внаслідок якої затопило подвір'я кількох господарств.

Прогнози синоптиків про ймовірні зливи й грози у нашій області, й не лише, певною мірою справдилися. Щоправда, у Вінниці рясного дощу поки не було, однак від циклону Xisca учора потерпіли мешканці Могилів-Подільського. Вранці там була надзвичайно сильна злива, внаслідок якої затопило подвір'я кількох господарств. 

Деяким власникам обійсть довелося звертатися по допомогу до рятувальників, оскільки біля їхніх будинків, та би мовити, було ледь не по коліна води. Як повідомила прес-служба ГУ ДСНС у Вінницькій області, учора десь о 10-й ранку на лінію 101 надійшло повідомлення, що на вул. Проспект Героїв згаданого міста внаслідок сильної зливи сталося підтоплення трьох будинків, літньої кухні, гаражу та двох господарчих будівель. За допомогою потужної помпи рятувальники відкачали понад 650 кубометрів води.


 

Юрій Ярмощук

12 червня, 2018