Це була не сесія Жмеринської міськради, а «сходняк»:А. Кушнір прокоментував рішення своїх колег про його відставку

Новини Вінниці / Це була не сесія Жмеринської міськради, а «сходняк»:А. Кушнір прокоментував рішення своїх колег про його відставку

Сьогоднішня сесія жмеринської міської ради була незаконною. Принаймні так стверджує мер міста Анатолій Кушнір. Мовляв він розпорядження про позачергове скликання депутатів не підписував, хоча від учора був на роботі, а не у відпустці.

Сьогоднішня сесія Жмеринської міської ради була незаконною. Принаймні, так стверджує мер міста Анатолій Кушнір. Мовляв він розпорядження про позачергове скликання депутатів не підписував, хоча від учора був на роботі, а не у відпустці.

«Позачергової сесії сьогодні, як такої не було. Був якийсь «сходняк» депутатів. Тому що рішення про проведення сесії підписує міський голова, або секретар в разі, якщо немає міського голови на роботі. Я був у відпустці, але відкликав рішення про відпустку і зі вчорашнього дня я на роботі. Вчора секретар міської ради видав розпорядження, яке є незаконним, і зібрав на сьогоднішній день сесію. Це порушення закону і регламенту. Не може скликатися позачергова сесія, так як у нас на 14 червня запланована чергова сесія Жмеринської ради», - розповів NaПарижі Анатолій Кушнір.

За його словами, робочий кабінет жмеринського міського голови захопили "окремі" депутати.

«Сьогодні депутати посиділи на якомусь зібранні, прийняли якесь рішення, зараз звертаються з погрозами до працівників виконавчого комітету, змушують їх підписувати документи. Я зараз працюю із слідчими», - уточнив Анатолій Кушнір.

Нагадаємо, за словами секретаря міськради Ю. Світлака, мера Жмеринки міськрада відправила у «відставку» на сьогоднішній позачерговій сесії.