Триває розслідування жахливої трагедії на Тиврівщині

Новини Вінниці / Триває розслідування жахливої трагедії на Тиврівщині

Учора багатьох шокувала звістка про жахливу трагедію, що серед дня розігралася у приватному будинку в селі Василівка у Тиврівському районі. Нині триває розслідування, у ході якого будуть встановлені причини й обставини загибелі двох дівчаток віком 2 роки та 9 місяців.

Учора багатьох шокувала звістка про жахливу трагедію, що серед дня розігралася у приватному будинку в селі Василівка у Тиврівському районі.

Нині триває розслідування, у ході якого будуть встановлені причини й обставини загибелі двох дівчаток - віком 2 роки та 9 місяців.

Як стало відомо, кримінальне провадження поліція відкрила за ст.115 Кримінального кодексу України (вбивство) з додатковою кваліфікацією «нещасний випадок».

Повідомлення про загибель дітей правоохоронці отримали близько 2 години дня. Слідчі попередньо встановили, що 20-річна мати залишила доньок сплячими в будинку з увімкненим обігрівачем, а сама вирушила до місцевої крамниці. Коли ж повернулась, побачила страшну картину: дим у оселі та мертвих дітей.

Найімовірніше, дівчатка загинули через отруєння продуктами горіння килиму. У поліції також повідомили, що матір дітей, яка виховувала їх сама, характеризується позитивно, на обліку в соціальних службах не перебувала...


 

Юрій Ярмощук

9 лютого, 2019