Триває розслідування обставин загибелі солдата-контрактника на Вінниччині

Новини Вінниці / Триває розслідування обставин загибелі солдата-контрактника на Вінниччині

Тіло загиблого кулеметника взводу охорони однієї з військових частин виявили за місцем проживання його дружини – у селі Велика Вулига, що на Тиврівщині. Учора, 15 жовтня, близько 4-ї ранку родичі знайшли його повішаним. Передсмертної записки не виявили. Про те, що сталося, командири військової частини повідомили працівників військової прокуратури. «За фактом загибелі військовою прокуратурою Вінницького гарнізону того ж дня відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Здійснення досудового розслідування в даному кримінальному провадженні доручено слідчим слідчого управління ГУНП у Вінницькій області. Наразі проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії, направлені на уточнення обставин трагічної події», – повідомила прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

Тіло загиблого кулеметника взводу охорони однієї з військових частин виявили за місцем проживання його дружини – у селі Велика Вулига, що на Тиврівщині. Учора, 15 жовтня, близько 4-ї ранку родичі знайшли його повішаним. 

Передсмертної записки не виявили. Про те, що сталося, командири військової частини повідомили працівників військової прокуратури.

«За фактом загибелі військовою прокуратурою Вінницького гарнізону того ж дня відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.
Здійснення досудового розслідування в даному кримінальному провадженні доручено слідчим слідчого управління ГУНП у Вінницькій області.
Наразі проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії, направлені на уточнення обставин трагічної події», – повідомила прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.
 

Юрій Ярмощук

16 жовтня, 2018