Триває пошук двох мешканців Вінниччини, які зникли майже одночасно

Новини Вінниці / Триває пошук двох мешканців Вінниччини, які зникли майже одночасно

Нині триває пошук двох зниклих жителів нашої області. Зокрема, сім місяців тому у столиці пропав 30-річний вінничанин Олександр Бондарчук. А на Вінниччині зник 46-річний мешканець Жмеринки Анатолій Мохнач, який 23 квітня цього року пішов з неврологічного відділення Жмеринської центральної районної лікарні.

Нині триває пошук двох зниклих жителів нашої області. Зокрема, сім місяців тому у столиці пропав 30-річний вінничанин Олександр Бондарчук. Зв'язок з ним рідні втратили 22 квітня. Відтоді невідомо, що з ним та де він перебуває. Поліція закликає відгукнутися усіх, хто може допомогти знайти його чи володіє якоюсь інформацією про зниклого.

Його прикмети такі: зріст 160 см, світле волосся, сірі очі, середньої тілобудови. Повідомити можна за телефонами: (0432) 59-49-00 або 102.

Водночас триває пошук 46-річного мешканця Жмеринки Анатолія Мохнача (внизу на фото), який зник 23 квітня цього року – пішов з неврологічного відділення Жмеринської центральної районної лікарні. Відтоді про нього також нічого не відомо.

«Прикмети зниклого: на вигляд 45-50 років, зріст 175 см., худорлявої статури, волосся темно-русяве з сивиною, очі карі,  ніс прямий. Особливі прикмети: на лівій щоці шрам після операції, на зап’ястях рук – шрами від спроби самогубства», – зазначає відділ комунікації поліції Вінниччини.


 

Юрій Ярмощук

11 грудня, 2018