Триває голосування. Фільм «Тримай мене біля серця», який знімали у Вінниці потрапив у рейтинг «Знято в Україні»

Новини Вінниці / Триває голосування. Фільм «Тримай мене біля серця», який знімали у Вінниці потрапив у рейтинг  «Знято в Україні»

Телевізійний ігровий художній фільм «Тримай біля серця», який знімався у Вінниці, став учасником рейтингу «Знято в Україні». В проекті також представлена і команда кінострічки українського режисера Валерія Шалиги.

Телевізійний ігровий художній фільм «Тримай біля серця», який знімався у Вінниці, став учасником рейтингу «Знято в Україні». В проекті також представлена і команда кінострічки українського режисера Валерія Шалиги.

До нового рейтингу, який запустив інформаційний бізнес-ресурс delo.ua у партнерстві з «Медіа Групою Україна», ввійшли українські фільми та серіали 2016-2018 років, а також професіонали, які їх створювали. Загалом представлено 20 номінацій. Переможцями стануть кіно- та телефільми, які наберуть найбільшу кількість балів за підсумками онлайн-голосування, що відбуватиметься до 24 лютого.

За перемогу у номінації «Ігрові фільми» бореться кінострічка, створена вінницькою студією «SwitVideo Production» - «Тримай мене біля серця» (2017 року).

Крім того, і в інших номінаціях представлені творці фільму, зокрема і вінницькі.

Так, у номінації «Актори», зокрема, змагаються Лідія Бєлозьорова, Олександр Немченко, Сергій Романюк, Ігор Волков, Лілія Нагорна, Олег Примогенов. У номінаціях «Сценаристи» - Лілія Легостаєва; «Режисери» - Валерій Шалига; «Продюсери» - Василь Медяний; «Композитор»  - Небесний Іван.

За кожного учасника можна проголосувати один раз на день з однієї IP-адреси.