Три ДТП у Вінниці: подробиці аварії з чотирма автівками на Центральному мосту, через що паралізовано рух на магістральних вулицях (ФОТО)

Новини Вінниці / Три ДТП у Вінниці: подробиці аварії з чотирма автівками на Центральному мосту, через що паралізовано рух на магістральних вулицях (ФОТО)

Майже одночасно у трьох «куточках» Вінниці сталися дорожньо-транспортні пригоди ранком 7 листопада. Найбільш суттєва – на Центральному мосту, де через «примхи» водія постраждала не тільки його автівка, а ще три інших, більш того - кілька вінницьких магістральних вулиць опинилися у корках.

Майже одночасно у трьох «куточках» Вінниці сталися дорожньо-транспортні пригоди ранком 7 листопада. Найбільш суттєва – на Центральному мосту, де через «примхи» водія постраждала не тільки його автівка, а ще три інших, більш того - кілька вінницьких магістральних вулиць опинилися у корках.

Як зазначають у пресслужбі патрульної поліції Вінницької області, ДТП зафіксовано на Центральному мосту, вулиці Мури, що майже поруч, а також на Об’їзній дорозі. Якщо у другому та третьому випадках зіткнулися по дві автівки, то аварія на мосту стала справжнім стихійним лихом для усієї Вінниці.

Вже відомі подробиці. Близько о 8.15-8.20 на Центральному мосту водій Opel Vivarо, який спочатку їхав у бік Соборної, вирішив розвернутися. Посеред мосту… Такий маневр призвів до зіткнення з Audi. Саме ця Audi вдарила Opel у передню ліву сторону, і по інерції виїхала на зустрічну смугу, де зіштовхнулася ще з двома автівками – Audi Q7 і Ford Mondeo. Крім того, машини перекрили трамвайну колію.

На місці ДТП працюють три екіпажі патрульної поліції (інші задіяні на фіксації пригод на вул. Мури та околиці міста). На водія Opel Vivarо складено протокол за ст. 124 КУпАП за вчинення ДТП та виписана постанова по ч. 2 ст. 122 КУпАП. Люди в наслідок аварії не постраждали.

Масштабна аварія спричинила неабиякі наслідки для всього міста. Протягом майже двох годин паралізовані магістральні вулиці – Соборна, Київська, Брацлавська та Коцюбинського. Рух транспорту є, але повільний.

Фото: ДКВ-ДТП Затори Вінниця, вінницькі ЗМІ           

                                                                                                   

Новини Вінниці / Три ДТП у Вінниці: подробиці аварії з чотирма автівками на Центральному мосту, через що паралізовано рух на магістральних вулицях (ФОТО)Новини Вінниці / Три ДТП у Вінниці: подробиці аварії з чотирма автівками на Центральному мосту, через що паралізовано рух на магістральних вулицях (ФОТО)Новини Вінниці / Три ДТП у Вінниці: подробиці аварії з чотирма автівками на Центральному мосту, через що паралізовано рух на магістральних вулицях (ФОТО)Новини Вінниці / Три ДТП у Вінниці: подробиці аварії з чотирма автівками на Центральному мосту, через що паралізовано рух на магістральних вулицях (ФОТО)Новини Вінниці / Три ДТП у Вінниці: подробиці аварії з чотирма автівками на Центральному мосту, через що паралізовано рух на магістральних вулицях (ФОТО)Новини Вінниці / Три ДТП у Вінниці: подробиці аварії з чотирма автівками на Центральному мосту, через що паралізовано рух на магістральних вулицях (ФОТО)
Олег Верлан

7 листопада, 2019