Троє дітей травмовано через ДТП

Новини Вінниці / Троє дітей травмовано через ДТП

Минулої доби на Вінниччини сталися дві автопригоди, в результаті яких постраждало шість людей.

В Жмеринському районі 35-річний водій автомобіля BMW, рухаючись дорогою, створив аварійну ситуацію, зіткнувшись з попутним автомобілем Opel Combo, яким керувала 38-річна вінничанка, а також з автомобілем Opel Zafira під керуванням 20-річного мешканця міста Бару.

За інформацією з відділу комунікації поліції Вінниччини, внаслідок цієї аварії 13-річна пасажирка Opel Combo була госпіталізована, а 19-річна пасажирка Opel Zafira перебуває на амбулаторному лікуванні після отримання медичної допомоги. Крім того, водій автомобіля BMW отримав травми та також був доставлений до лікарні.

У результаті подальшого розслідування встановлено, що водій BMW мав у своєму організмі 1,31 проміле алкоголю. Інші водії були тверезі.

Того ж дня ще одне ДТП сталося на автодорозі між селами Перепільчинці та Плебанівка, де зіткнулися автомобілі Volkswagen під керуванням 32-річного мешканця Жмеринського району та Opel, яким керував 22-річний місцевий житель.

В результаті цієї аварії 30-річна жінка та двоє дітей віком 4 та 9 років, які перебували в автомобілі Volkswagen, були госпіталізовані.

Обставини та причини обох автопригод в наразі встановлюються поліцією.

Михайло Білик

7 травня, 2024