Троянди, картини, коровай та поцілунки: як вінницькі вітали Ляшка з 45-річчям

Новини Вінниці / Троянди, картини, коровай та поцілунки: як вінницькі вітали Ляшка з 45-річчям

У неділю, 3 грудня лідеру "Радикальної партії" Олегу Ляшку виповнилися 45 років. Ювілей головний радикал святкував масштабно, гості та іменинник веселилися в столичному готелі President Hotel. Вітали, як то кажуть "винуватця урочистого дійства" і вінницькі однопартійці, які, судячи по фото в соціальних мережах, були запрошення на свято.

У неділю, 3 грудня лідеру "Радикальної партії" Олегу Ляшку виповнилися 45 років. Ювілей головний радикал святкував масштабно, гості та іменинник веселилися в столичному готелі President Hotel. Вітали, як то кажуть "винуватця урочистого дійства" і вінницькі однопартійці, які, судячи по фото в соціальних мережах, були запрошення на свято.

Вінницьких "ляшківців", серед яких і заступник голови обласної ради Михайло Кременюк, і міський голова Немирова Віктор Качур із невісткою Зоряною (щоправда на фото не був помічений син, колишній заступник Олійника - Олександр Качур), та інші, не можна назвати оригінальними у виборі квітів для Олега Валерійовича. Як і більшість гостей, вони подарували червоні троянди. Не забули наші місцеві радикали нагадати, що приїхали із "аграрної області", мабуть тому привезли у подарунок запашний коровай. Подарували Олегу Ляшку і картини. Які ще подарунки він отримав від однопартійців з Вінниччини, залишається таємницею.

Цікаво, що на "родинному святі" радикалів не гуляв керівник осередку вінницької міської організації РПЛ – Тарас Кобець. На жаль чи на щастя у свої 45 Олег Ляшко не почув віршованих вітань від головної поетеси Вінницької обласної ради Жанни Дмитренко. ЇЇ теж начебто із невідомих причин не запросили на день народження партійного лідера.

Не було відмічено на фото із іменин Олега Ляшка і ще одного "скандально-відомого" радикала Вінниччини  - Володимира Криська, якого підозрюють у хабарництві. Може, був зайнятий…

До речі, під час гуляння іменин Олегу Ляшку хтось із гостей подарував  велосипед. Лідер радикалів відразу вирішив прокататися на ньому у залі готелю.

 

Катерина ГОРБАТЮК