Трагедія на дорозі: мотоцикліст загинув у ДТП на Вінниччині

Новини Вінниці / Трагедія на дорозі: мотоцикліст загинув у ДТП на Вінниччині

23 березня сталася трагічна подія в с. Надросся Погребищенської міської громади на Вінниччині. В результаті автопригоди водій мотоцикла втратив життя. Деталі цього зіткнення та його наслідки ще раз нагадують про важливість дотримання правил безпеки на дорозі.

За попередніми висновками слідства, аварія сталася через те, що водій мотоцикла не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автомобілем Ford, який рухався попереду в попутному напрямку. У результаті зіткнення 31-річний водій мотоцикла отримав травми, від яких загинув на місці події.

Водій автомобіля, який був у справі, не постраждав. Від нього були взяті зразки крові для подальшого проведення токсикологічної експертизи, а транспортні засоби були поміщені на арештмайданчик.

Слідчими розпочато досудове розслідування кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України - "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які спричинили смерть потерпілого".