Тепер допомогти пенсіонерам вінничани можуть онлайн

Новини Вінниці / Тепер допомогти пенсіонерам вінничани можуть онлайн

У Вінниці запрацювала онлайн-платформа, через яку усі бажаючі зможуть допомогти самотнім та малозабезпеченим людям похилого віку. Допомога приймається не лише грішми, а і одягом, ліками чи продуктами харчування.

У Вінниці запрацювала онлайн-платформа, через яку усі охочі зможуть допомогти самотнім та малозабезпеченим людям похилого віку. Допомога приймається не лише грішми, а й одягом, ліками чи продуктами харчування.

Як повідомляє радіо "Місто над Бугом", ця платформа існує ще з кінця 2018 року, а заснував її підприємець Андріан Данилюк. Для допомоги небхідно лише зайти на ресурс, та прочитати вказану інформацію про тих, хто потребує допомоги, та суму коштів, яку необхідно зібрати для кожної людини.

"Даний сайт є обміном між тими, хто може надати допомогу, і кому потрібно надати. Ми грошей не берем, вони йдуть напряму тим, хто їх потребує. Або гроші, або якась фізична допомога, їжа, ліки, одяг" - розповідає Андріан Данилюк.

На платформі є калькулятор загального балансу. Усі, хто бажає, можуть допомогти та самостійно зв'язатися з людиною, яка опинилась у складних життєвих обставинах, щоб перерахувати гроші їй на карту або ж зарахувати певну суму на загальний баланс і ці кошти будуть розподілені в порядку черги.

Ірина Заіковата

16 серпня, 2019