Талановитих дітей на весняні канікули запрошують до Вінниці на Music Сamp International

Новини Вінниці / Талановитих дітей на весняні канікули запрошують до Вінниці на Music Сamp International

Міжнародний музичний дитячий  Music Camp International після річної перерви знову проходитиме у Вінниці. Під керівництвом диригентки, засновниці та директора кумпу з СШФ Констанції Фортунато дітей протягом п’яти днів вчитимуть грати на музичних інструментах та підготують до заключного гала-концерту.

Міжнародний музичний дитячий Music Camp International після річної перерви знову проходитиме у Вінниці. Під керівництвом диригентки, засновниці та директора кумпу з США Констанції Фортунато дітей протягом п’яти днів вчитимуть грати на музичних інструментах та підготують до заключного гала-концерту.

Загалом цьогоріч Music Camp International у Вінниці відбуватиметься втретє. Раніше його проводили у 2015-му та 2017 роках. Організовує його фонд «Подільська громада».

Цього разу табір запланований на весняні канікули з 24 по 29 березня, аби учні не пропускали навчання. Учасниками кемпу можуть стати діти від 11 до 16 років, яких навчать грати на семи музичних інструментах та хоровому співу на чотирьох мовах. Заключним етапом Music Camp International стане гала-концерт у супроводі симфонічного оркестру.

До 10 березня триває набір охочих взяти участь у музичному таборі. Для цього необхідно обов’язково зареєструватися за посиланням та сплатити реєстраційний внесок:

для тих, хто зареєструється 

 з 4 лютого по 24 лютого – 350 грн;
 з 25 лютого по 3 березня – 400 грн;
 з 4 березня по 10 березня – 500 грн.

Водночас, як повідомляють у фонді, для соціально-незахищенних верств (малозабезпечені, багатодітні родини, діти учасників АТО) участь безкоштовна, при наданні відповідних довідок на адресу: [email protected].