Син екссудді з Вінниці записав відео зі стрільбою з пістолета і погрозами ТЦК

Новини Вінниці / Син екссудді з Вінниці записав відео зі стрільбою з пістолета і погрозами ТЦК

В мережі поширили відео, на якому чоловік погрожує правоохоронцям і працівникам ТЦК та СП щодо мобілізації. З'ясувалося, що на відео фігурує син колишньої судді з Вінниці Алли Чезганової — Дмитро. Окрім пістолета, у сина екссудді при огляді нібито виявили кілька гранат і запалів до них.

Про це пише «Військовий кур'єр».

За інформацією журналістів, чоловіка затримали поліцейські разом із спецпризначенцями КОРДу. Його це образило...

На відео Дмитро Чезганов стріляє з пістолета і погрожує працівникам ТЦК. Він тикає «середнього пальця» СБУ, поліції, депутатам ВР, президенту тощо.

Перша за все слід зазначити, що за окремими параметрами Дмитра Чезганова можна назвати людиною, яка відповідає званню «мажор». Декілька разів його також притягували до відповідальності за водіння у стані алкогольного або наркотивного спяніння, а також – одного разу – за нанесення умисного легкого тілесного ушкодження. Про це свідчать дані єдиного реєстру обробки судових рішень.

Чезганову 29 років. Попри свої зухвалі «заяви», він поки не потрапив на приціл місцевого ТЦК, але через стрілянину ним вже зайнялись правоохоронці.

«Чезганова затримали поліцейські разом із спецпризначенцями КОРДу. Окрім пістолета у сина екссудді ще виявили кілька гранат і запалів до них. Тепер мажору загрожує до 7 років позбавлення волі», — йдеться в повідомленні.

Відео промовисте...

«І в повєсткє напишіть: «рота Кошового і Пікало», ну а єслі нєт — то заваліть єб*ло» — співає вінничанин під гітару.

На момент публікації цього матеріалу сторінка Дмитра Чезганова в Інстаграм уже недоступна.

Додамо, мати Дмитра Алла Чезганова пішла у відставку ще у 2017 році. До цього вона багато років працювала суддею Замостянського районного суду міста Вінниця.

Макс Мельник

4 січня, 2024