Сумні реалії: протягом доби на дорогах отримали важкі травми кілька мешканців Вінниччині, у їх числі дитина

Новини Вінниці / Сумні реалії: протягом доби на дорогах отримали важкі травми кілька мешканців Вінниччині, у їх числі дитина

Зокрема, минулої доби під колеса іномарки потрапив 10-річний хлопчик. Сталося це у селі Митки, що в Барському районі. Дитина отримала важкі травми. Лікарі діагностували, зокрема, забій мозку й переломом кісток черепа.

Зокрема, під колеса іномарки потрапив 10-річний хлопчик. Сталося це у селі Митки, що в Барському районі. Дитина отримала важкі травми. Лікарі діагностували, зокрема, забій мозку й перелом кісток черепа. 
Ось як це сталося: на узбіччі стояв трактор. З-за нього на дорогу ніби несподівано й вискочив цей малий. За мить його збив Peugeot, яким керував 54-річний чоловік.

А у Калинівці вантажівка збила 42-річного нетверезого чоловіка, який теж ніби раптово вискочив на дорогу. Внаслідок удару він отримав травму голови й нині у лікарні.

Ще одна пригода учора вранці сталася у селищі Бродецьке на Козятинщині. Там ВАЗ несподівано «протаранив» паркан. У поліції кажуть, що 30-річний водій був п’яний. Імовірно, через це й сталася ця пригода. Внаслідок зіткнення важкі травми отримав 27-річний пасажир. Лікарі діагностували у нього перелом шийного відділу хребта й струс мозку.

Правоохоронці з’ясовують причини й обставини вищезгаданих пригод. Кримінальні провадження відкриті за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Винуватцям загрожує до 3 років позбавлення волі. 
 

Юрій Ярмощук

11 липня, 2018