Сумна статистика: у ДСНС підрахували кількість людей, що загинули на водоймах Вінниччини

Новини Вінниці / Сумна статистика: у ДСНС підрахували кількість людей, що загинули на водоймах Вінниччини

На Вінниччині сталася ще одна трагедія на воді. Необачність, збіг обставин чи щось інше? Причини загибелі 17-річного мешканця нашої області наразі з'ясовують правоохоронці. Місцеві жителі учора близько 15:00 повідомили рятувальників й поліцію, що поблизу села Дяківці на Літинщині у ставку втопився юнак.

На Вінниччині сталася ще одна трагедія на воді. Необачність, збіг обставин чи щось інше? Причини загибелі 17-річного мешканця нашої області наразі з'ясовують правоохоронці. Місцеві жителі учора близько 15:00 повідомили рятувальників й поліцію, що поблизу села Дяківці на Літинщині у ставку втопився юнак. Ввечері водолази зі спецпідрозділу ГУ ДСНС у Вінницькій області знайшли у воді його тіло та передали правоохоронцям.

Нагадаємо, позавчора поблизу села Шендерівка, що в Чернівецькому районі, у ставку втопився 64-річний місцевий житель. А загалом з початку цього року на території нашої області на водоймах загинуло 18 людей. Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС у Вінницькій області. 

Аби це сумне число не збільшувалося, рятувальники закликають усіх бути обачними: не купатися після вживання алкогольних напоїв, не стрибати головою у воду у невідомих місцях тощо.    
 

Юрій Ярмощук

12 червня, 2018