Суд визначив покарання двом вінничанам, які влаштували страшну бійку біля нічного клубу

Новини Вінниці / Суд визначив покарання двом вінничанам, які влаштували страшну бійку біля нічного клубу

Ця сумна пригода відбулася наприкінці травня минулого року біля одного з розважальних закладів Вінниці. Нетверезі відвідувачі, як це часто буває, посварилися між собою. Затим почали з'ясовувати стосунки за допомогою кулаків. Двоє учасників інциденту жорстоко побили двох своїх «опонентів». Останні потрапили у лікарню. Один з них – 41-річний житель Вінниці – через два дні помер.

Ця сумна пригода трапилася наприкінці травня минулого року біля одного з розважальних закладів Вінниці. Нетверезі відвідувачі, як це часто буває, посварилися між собою. Затим почали з'ясовувати стосунки за допомогою кулаків. 

Двоє учасників інциденту жорстоко побили двох своїх «опонентів». Останні потрапили у лікарню. Один з них – 41-річний житель Вінниці – через два дні помер.
Тих, хто наніс йому фатальні удари, незабаром затримали. Днями їм оголосили вирок.

«Під час судового засідання підсудні провину визнали. 2 листопада 2018 року Вінницький міський  суд на підставі доказів, зібраних досудовим слідством, визнав одного з підсудних винним у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст. 122  ККУ (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) та ч. 1 ст. 296 (хуліганство) та призначив покарання у вигляді 3 років ув'язнення. Інший зловмисник за вчинення вбивства через необережність відповідно до ч.1 ст.119  також перебуватиме за гратами 3 роки», – повідомила прес-служба поліції Вінниччини.
 

Юрій Ярмощук

7 листопада, 2018