Суд виніс вирок селянину, який торік облив розріджувачем для фарби та підпалив свою кохану

Новини Вінниці / Суд виніс вирок селянину, який торік облив розріджувачем для фарби та підпалив свою кохану

Ця трагедія розігралася наприкінці серпня минулого року в селі Веселівка, що в Теплицькому районі. Після застілля між 37-річним чоловіком та десь на сім років молодшою за нього співмешканкою виникла сварка. Раптом цей п'яний селянин схопив пляшку з розчинником для фарби, вилив рідину на голову коханій й підпалив.

Ця трагедія розігралася наприкінці серпня минулого року в селі Веселівка, що в Теплицькому районі. Після застілля між 37-річним чоловіком та десь на сім років молодшою за нього співмешканкою виникла сварка. Раптом цей п'яний селянин схопив пляшку з розчинником для фарби, вилив рідину на голову коханій й підпалив. Потім, зрозумівши, що накоїв, почав тушити полум'я, викликав швидку. Утім, як то кажуть, запізно. У неї були опіки 40% тіла. За якийсь час вона померла у лікарні. 

Кримінальне провадження було порушено за ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Нещодавно суд, визнавши його винним, оголосив вирок – 7,5 років позбавлення волі. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Вінницької області. У суді чоловік повністю визнав свою вину.
 

Юрій Ярмощук

21 травня, 2018