Суд не поновив на посаді колишнього начальника поліції Вінницької області Антон Шевцов. Він обіцяє помститися

Новини Вінниці / Суд не поновив на посаді колишнього начальника поліції Вінницької області Антон Шевцов. Він обіцяє помститися

Екс-начальник поліції Вінниччини Антон Шевцов, якого підозрювали у держраді, через суд намагається відновитися на посаді. У середу, 10 жовтня, суд у Києві йому відмовив у цьому. Про це колишній очільник обласної поліції написав на свої сторінці у Facebook.

Екс-начальник поліції Вінниччини Антон Шевцов, якого підозрювали у держраді, через суд намагається відновитися на посаді. У середу, 10 жовтня, суд у Києві йому відмовив. Про це колишній очільник обласної поліції написав на свої сторінці у Facebook.

«Сьогодні суд першої інстанції повністю відмовив мені в позові про моє поновлення на займаній посаді. У нахабну, керуючись телефонним правом, а не законодавством, в порушення всіх мислимих і немислимих процесуальних норм», - розповів Антон Шевцов.

З допису можна зрозуміти, що екс-начальник не збирається здаватися і надалі відстоюватиме своє право на поновлення у суді.

«Ви можете лякати і купувати суддів, можете творити беззаконня свій барижний, я все одно виграю», - написав Антон Шевцов.

Нагадаємо, у лютому 2018 року суд також не дозволив Антону Шевцову поновитися на посаді начальника Головного управління Національної поліції у Вінницькій області. Колишній правоохоронець тепер погрожує всім, кого вважає причетним до його нинішньої ситуації.