Стали відомі результати операції «Розшук» на Вінниччині. У числі виявлених правопорушників й двоє злісних «аліментників»

Новини Вінниці / Стали відомі результати операції «Розшук» на Вінниччині. У числі виявлених правопорушників й двоє злісних «аліментників»

Правоохоронці Вінниччини, як й інших регіонів, систематично влаштовують різні профілактичні операції, як от «Мігрант», «Зброя та вибухівка» та інші. А нещодавно в області завершилася операція «Розшук».

Правоохоронці Вінниччини, як й інших регіонів, систематично влаштовують різні профілактичні операції, як от «Мігрант», «Зброя та вибухівка» та інші. А нещодавно в області завершилася операція «Розшук». Про те, кого оперативники у її рамках упіймали та знайшли – повідомив відділ комунікації обласної поліції.

Результати такі: протягом місяця було розшукано 27 зниклих наших земляків. А також виявлено 60 правопорушників, які, накоївши лиха, ховалися від покарання. У їх числі й четверо підозрюваних у скоєнні вбивств, пограбувань, розбійних нападів.

До речі, у ході операції було виявлено не лише підозрюваних у хуліганстві, крадіжках, зберіганні наркотиків й зброї, а й двох чоловіків, що ухилялися від сплати аліментів. А крім того – чотирьох осіб, що заборгували державі й ховалися від працівників виконавчої служби. Упіймали й 9 зловмисників, котрих шукала поліція інших областей.

 

Юрій Ярмощук

19 січня, 2018