Стали відомі подробиці жахливої загибелі жінки у Тульчині

Новини Вінниці / Стали відомі подробиці жахливої загибелі жінки у Тульчині

Учора, 22 жовтня, в цьому подільському містечку трапилася жахлива пригода. Серед дня вантажівка наїхала на 41-річну жінку. Потерпіла отримала дуже важкі травми. Вона померла у кареті швидкої. Причини загибелі жінки - встановлюють слідчі.

Учора, 22 жовтня, в цьому подільському містечку трапилася жахлива пригода. Серед дня вантажівка наїхала на 41-річну жінку. Потерпіла отримала дуже важкі травми. Вона померла у кареті швидкої.

Вже відомі подробиці того, що сталося у Тульчині, як встановили правоохоронці, близько 13:20 на вул. Леонтовича. Згадана подолянка вийшла з супермаркету. У цей момент водій вантажівки Mercedes завів двигун та намагався заднім ходом від'їхати від цього магазину. На жаль, за мить він наїхав на свою землячку, а через кілька хвилин її серце зупинилося...

Чому це сталося? Ймовірно, що через людську необачність. Зрозуміло, що водій перед початком руху мав переконатися, що позаду авто немає людей. А от чого цього не зробив й допустив наїзд – це з'ясовуватимуть слідчі поліції.

У відділі комунікації поліції Вінниччини зазначили, що кримінальне провадження відкрито за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). Нагадаємо, що покарання за цієї статтею – до 8 років ув'язнення.

Як повідомляв NaПарижі, у травні цього року у центрі Вінниці під колеса вантажівки потрапила пенсіонерка. Водій вантажівки також здавав назад й наїхав на 78-річну вінничанку, що стояла на тротуарі. Вона дивом не загинула: у лікарні, куди її доставила швидка, з'ясувалося, що в неї відкритий перелом ключиці.

 
 

Юрій Ярмощук

23 жовтня, 2018