Стали відомі нові подробиці жахливої аварії під Вінницею (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці / Стали відомі нові подробиці жахливої аварії під Вінницею (ФОТО, ВІДЕО)

У ДТП неподалік Вороновиці зіткнулися бензовоз, вантажний «Мерседес» та «ВАЗ 2108». Аварія сталась близько 13.30. Як повідомляють у відділі комунікації ГУ НПУ результаті зіткнення вантажного «Мерседесу», бензовозу та легковика на місці події загинув водій бусу. У лікарню госпіталізовані водії інших двох автівок та пасажир «ВАЗу».

У ДТП неподалік Вороновиці зіткнулися бензовоз, вантажний «Мерседес» та «ВАЗ 2108». Аварія сталась близько 13.30. Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, у результаті зіткнення вантажного «Мерседесу», бензовозу та легковика на місці події загинув водій бусу. У лікарню госпіталізовані водії інших двох автівок та пасажир «ВАЗу». За інформацією з власних джерел, водій бензовоза без свідомості.

На місці аварії працює слідчо-оперативна група поліції, яка проводить першочергові слідчі дії. Працівники групи реагування патрульної поліції забезпечують рух транспорту в об’їзд місця аварії. 

Причини аварії будуть встановлені в ході досудового розслідування. Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

Наразі на місці ДТП приїхав інший бензовоз, в який перекачують пальне із автоцистерни, що потрапила в аварію. Рух транспорту забезпечено в об’їзд.

За інформацією з власних джерел, водій бензовоза без свідомості.