Стало відомо, скількох водіїв-утікачів розшукали вінницькі копи

Новини Вінниці / Стало відомо, скількох водіїв-утікачів розшукали вінницькі копи

Як нерідко трапляється, частина водіїв, що скоїли чи стали учасниками ДТП, зникають з місця пригоди. Затим їх шукає поліція. Й багатьох знаходять. Себто, уникнути відповідальності втеча не допомагає. До речі, вінницькі патрульні є лідерами в країні за результатами пошуку водіїв, які зникли з місця ДТП. Про це учора під час засідання виконкому Вінницької міськради повідомив очільник патрульної поліції Вінниччини Редван Усеінов. За його словами, зі 135 водіїв, які з тих чи інших причин утекли з місця пригоди, вінницькі копи розшукали 126. «Деякі водії після вчинення ДТП з певних причин покидають місце події. Відсоток розкриття таких злочинів становить 93,3%, що є найкращим результатом серед інших управлінь патрульної поліції в Україні», - зауважив Р. Усеінов. Ці цифри вкотре нагадують, що в переважній більшості випадків рано чи пізно за скоєне правопорушення доведеться відповідати перед законом.

Як нерідко трапляється, частина водіїв, що скоїли чи стали учасниками ДТП, зникають з місця пригоди. Затим їх шукає поліція. Й багатьох знаходять. Себто, уникнути відповідальності втеча не допомагає. 

До речі, вінницькі патрульні є лідерами в країні за результатами пошуку водіїв, які зникли з місця ДТП. Про це учора під час засідання виконкому Вінницької міськради повідомив очільник патрульної поліції Вінниччини  Редван Усеінов. За його словами, зі 135 водіїв, які з тих чи інших причин утекли з місця пригоди, вінницькі копи розшукали 126.

«Деякі водії після вчинення ДТП з певних причин покидають місце події. Відсоток розкриття таких злочинів становить 93,3%, що є найкращим результатом серед інших управлінь патрульної поліції в Україні», - зауважив  Р. Усеінов.

Ці цифри вкотре нагадують, що в переважній більшості випадків рано чи пізно за скоєне правопорушення доведеться відповідати перед законом.  
 

Юрій Ярмощук

19 жовтня, 2018