Стало відомо про масштаби виявлених деформацій на дорогах Вінниччини

Новини Вінниці / Стало відомо про масштаби виявлених деформацій на дорогах Вінниччини

Нині бригади дорожників на Вінниччині здійснюють аварійні ремонти автошляхів. Зрозуміло, зважаючи на стан доріг, роботи в них попереду надзвичайно багато. Головне завдання такого виду ремонтів – забезпечити проїзд, зберегти ділянки пошкоджених доріг від подальшої руйнації до початку капітального чи поточного ремонту. За результатами попереднього обстеження доріг у Вінницькій області виявлено понад 400 тис. кв. метрів деформацій.

Нині бригади дорожників на Вінниччині здійснюють аварійні ремонти автошляхів. Зрозуміло, зважаючи на стан доріг після морозів й снігопадів, роботи в них попереду надзвичайно багато. Головне завдання такого виду ремонтів – забезпечити проїзд, зберегти ділянки пошкоджених доріг від подальшої руйнації до початку капітального чи поточного ремонту.

За результатами попереднього обстеження доріг у Вінницькій області виявлено понад 400 тис. кв. метрів деформацій. Ліквідовано понад 3 тис. Ремонтні роботи здійснюються відповідно до погодних умов.

«...Інженерами Служби проводиться обстеження доріг та формується список доріг та обсяг ураження різними деформаціями – ямковість, колійність, тріщини, вибоїни, пучини тощо. Впродовж року, саме роботи з аварійного ремонту усувають ці дефекти, відповідно до технологій, погодних умов та масштабів ураження. Взимку та на початку весни, коли середньодобова температура нижче 10 градусів тепла, працюють із холодним асфальтобетоном, на місцях, де ями глибокі та наповнені водою, використовують щебеневі суміші. Із потеплінням використовують струменевий метод, гарячий асфальтобетон, ремонт картами, де уражено суцільні ділянки», – повідомляється на сторінці у Facebook Служби автомобільних доріг у Вінницькій області.


 

Юрій Ярмощук

15 лютого, 2019