Стало відомо ім'я дівчини, яка здобула титул "Нареченої року 2017"

Новини Вінниці / Стало відомо ім'я дівчини, яка здобула титул "Нареченої року 2017"

Вчора, 4 січня, дев'ять красунь з Вінниці, Хмельницького та Києва, які торік стали дружинами, змагалася за звання найкращої "Нареченої року 2017". Фінал конкурсу, який в обласному центрі відбувається вже вдев'яте, проходив у театрі імені Садовського. Підтримати учасниць, які вперше за роки існування конкурсу, були не лише з Вінниччини, а й інших регіонів, вирішили їхні чоловіки, рідні та знайомі.

Вчора, 4 січня, дев'ять красунь з Вінниці, Хмельницького та Києва, які торік стали дружинами, змагалася за звання найкращої "Нареченої року 2017". Фінал конкурсу, який в обласному центрі відбувається вже вдев'яте, проходив у театрі імені Садовського. Підтримати учасниць, які вперше за роки існування конкурсу, були не лише з Вінниччини, а й інших регіонів, вирішили їхні чоловіки, рідні та знайомі.

Відкрилося свято молодості краси та сім'ї піснею "Зеленеє жито, зелене" у виконанні фольклорного гурту "МОКОША". Саме з цією композицією здобула титул "Наречена року 2016".

 

Згодом молоді дружини, які змагалися за звання найкращої, дефілювали у своїх весільних сукнях та відповідали на запитання підготовленні організаторами для інтелектуального конкурсу.

Стали на один вечір заміжні пані  і справжніми моделями, та дефілювали по сцені театру в шубaх від генерaльного спонсора конкурсу.

Домашнім завданням для конкурсанток було підготовити та продемонструвати освідчення в коханні своєму чоловіку. І тут дівочій фантазії, як говориться, не було меж. Одні читали вірші, інші прозу. Дехто слова кохання показував танцями та піснями, одна з учасниць, як вона запевнила, вперше намалювала картину.

Перемогу та титул "Наречена року 2017" здобула вінничанка Анна Столярчук. Дівчина має фінансову освіту та працює у керівному складі аграрного підприємства, де і познайомилася із чоловіком. Тобто їх "Love story" - класичний службовий роман. Втім у вільний час переможниця займається конструюванням одягу, зараз працює над лінією жіночої білизни та мріє розпочати власну справу.

"Наречена року 2017" разом із своїм коханим вирушить у романтичну подорож до Парижу. Путівку їм подарував один із спонсорів конкурсу.

 

 Саша ГРИГОРОВСЬКА