Стало відомо, яким буде логотип вінницького електронного квитка. Його авторка отримає обіцяну винагороду

Новини Вінниці / Стало відомо, яким буде логотип вінницького електронного квитка. Його авторка отримає обіцяну винагороду

Керівник комунального підприємства «Вінницякартсервіс» Катерина Бабіна на прес-конференції оголосила прізвище переможця конкурсу, учасники якого представляли власні варіанти логотипу для вінницького електронного квитка. Керівник комунального підприємства «Вінницякартсервіс» Катерина Бабіна на прес-конференції оголосила прізвище переможця конкурсу, учасники якого представляли власні варіанти логотипу для вінницького електронного квитка.

Керівник комунального підприємства «Вінницякартсервіс» Катерина Бабіна на прес-конференції оголосила прізвище переможця конкурсу, учасники якого представляли власні варіанти логотипу для вінницького електронного квитка.

У ході голосування, що з проводилося з 23 листопада по 7 грудня на одному з сайтів, найбільше голосів зібрала творча ідея Дарини Дробахи. Як і обіцяли організатори конкурсу – КП «Вінницякартсервіс» – переможниця отримає 5 тис. грн.

До речі, на конкурс загалом надійшло 43 роботи, з яких 18 були «забраковані», бо не відповідали його умовам. А в он-лайн голосуванні з визначення переможця брали участь 2,8 тис. вінничан.

Юрій ЯРМОЩУК

 

Сергій Маламура

18 грудня, 2017