Стало відомо, як півторарічна дівчинка випала з вікна вінницької багатоповерхівки

Новини Вінниці / Стало відомо, як півторарічна дівчинка випала з вікна вінницької багатоповерхівки

Ця сумна пригода сталася учора ввечері у Вінниці. Півторарічна дівчинка гралася у кімнаті квартири, яка знаходиться на четвертому поверсі. В оселі була її бабуся. Можливо, вона відволіклася чи на якийсь час залишила онучку одну в кімнаті. Як з’ясувалося, дитина спочатку залізла на стіл, що стояв біля вікна. Затим ступила на підвіконня й сперлася на москітну сітку.

Ця сумна пригода сталася учора ввечері у Вінниці. Півторарічна дівчинка гралася у кімнаті квартири, яка знаходиться на четвертому поверсі. В оселі була її бабуся. Можна припустити, що вона відволіклася чи на якийсь час залишила онучку одну в кімнаті. Як з’ясувалося, дитина спочатку залізла на стіл, що стояв біля вікна. Затим ступила на підвіконня й сперлася на москітну сітку. А далі сталося найсумніше: кріплення, до яких сітка чіпляється до рами, не витримали. Дівчинка випала з вікна...

Повідомлення про цю надзвичайну пригоду до поліції надійшло о 18:10. Швидка доставила дівчинку у Вінницьку обласну дитячу лікарню. Про це повідомив відділ комунікації поліції Вінниччини.  
 

Юрій Ярмощук

10 липня, 2018