Стала відома ймовірна причина пожежі у вінницькому тролейбусі

Новини Вінниці / Стала відома ймовірна причина пожежі у вінницькому тролейбусі

Сьогодні, 25 вересня, на перехресті вул. Келецької та пр. Космонавтів у тролейбусі виникла невелика пожежа. Пасажири швидко залишили салон. За кілька хвилин на місце цієї надзвичайної пригоди прибув екіпаж бійців ДСНС. Як повідомив речник ГУ ДСНС у Вінницькій області Олександр Кутовий, пожежа була ліквідована о 8:15, тобто через 7 хвилин після отримання повідомлення про неї. Ймовірною причиною загоряння, вважають у ДСНС, є коротке замикання електропроводки у кабіні водія. Обійшлося без постраждалих.

Сьогодні, 25 вересня, на перехресті вул. Келецької та пр. Космонавтів у тролейбусі виникла невелика пожежа. Пасажири швидко залишили салон. За кілька хвилин на місце цієї надзвичайної пригоди прибув екіпаж бійців ДСНС. 

Як повідомив речник ГУ ДСНС у Вінницькій області Олександр Кутовий, пожежа була ліквідована о 8:15, тобто через 7 хвилин після отримання повідомлення про неї.

Ймовірною причиною загоряння, вважають у ДСНС, є коротке замикання електропроводки у кабіні водія. Обійшлося без постраждалих.

Юрій Ярмощук

25 вересня, 2018