Спортсменка з Вінниці стала переможницею розіграшу естафети олімпійського дня

Новини Вінниці / Спортсменка з Вінниці стала переможницею розіграшу естафети олімпійського дня

Щорічно за ініціативи Національного олімпійського комітету  проходить естафета олімпійського дня.  Прийняти участь у акції можуть усі охочі, й серед них у рамках заходу також розіграли призи.

Щорічно за ініціативи Національного олімпійського комітету проходить естафета олімпійського дня. Прийняти участь у заході можуть усі охочі. Серед спортсменів-аматорів організатори розіграли призи.

Як зазначили у відділенні Національного Олімпійського комітету України Вінницької області, головними умовами участі у розіграші було наступне: учасник на свій вибір повинен зняти відео (тривалістю 30-40 секунд) з виконанням вправи зі свого улюбленого виду спорту або спортивних рухів в кадрі й символічно передати предмет, який відображає цей вид діяльності, а разом з цим передати й естафету наступному учаснику, якого треба позначити під/у відео або зробити фотографію з виконанням вправи зі свого улюбленого виду спорту або спортивних рухів, продемонструвавши в кадрі зображення олімпійських кілець або напис «OlympicDay», й передати естафету наступному учаснику, якого треба позначити в пості.

У відео або в тексті до фото учасник повинен звернутися до аудиторії з наступними меседжами: «Долучаюся до естафети Олімпійського дня-2020 в Україні! Розділяю олімпійські цінності! Передаю естафету…» До своїх постів учасник обов’язково повинен додати хештеги #olympicday2020 та #olympicday.

Щотижня серед найкращих фото та відео розігрувалися олімпійські подарунки. Переможці обиралися за допомогою програми Random.

Однією із переможниць розіграшу стала вінничанка Поліна Севастьянова, яка займається художньою гімнастикою у МДЮСШ №1 та спортивному клубі «Прем’єра». Вона є членом збірної команди Вінницької області. ЇЇ тренують президент Вінницької обласної федерації з художньої гімнастики, тренер-викладач МДЮСШ №1 Ганна Миргородська, а також головний тренер збірної команди Вінницької області, тренер-викладач МДЮСШ №1 Юлія Заплішна.

 Поліна зняла відео, на якому демонструє вправи зі свого виду спорту та виклала його у соціальній мережі «Instagram».

Шляхом рандомного вибору Поліна перемогла і з нею зв’язалися із Національного олімпійського комітету України для надсилання подарунків. Вона отримала сертифікат переможця естафети олімпійського дня, футболку, зошит та блокнот із олімпійською символікою.