Спецслужба визволила з полону бойовиків вінницького студента, який над Луганськом підняв прапор України

Новини Вінниці / Спецслужба визволила з полону бойовиків вінницького студента, який над Луганськом підняв прапор України

Цей хлопець уродженець Луганщини. Він переїхав на Вінниччину, де навчався в одному з вишів. Торік йому довелося поїхати на окуповану територію, щоб розв'язати деякі майнові питання. Там його затримали бойовики «ЛНР» – за те, що він разом з місцевими патріотами біля своєї рідної школи підняв на флагштоку прапор України, а на її будівлі намалював наші державні символи.

Цей хлопець уродженець Луганщини. Він переїхав на Вінниччину, де навчався в одному з вишів. Торік йому довелося поїхати на окуповану територію, щоб розв'язати деякі майнові питання. Там його затримали бойовики «ЛНР» – за те, що він разом з місцевими патріотами біля своєї рідної школи підняв на флагштоку прапор України, а на її будівлі намалював наші державні символи. Про це повідомила прес-служба Служби безпеки України. 

За цей патріотичний вчинок там його заточили у в'язницю, де він невідомо скільки б ще сидів, витримуючи жорсткі допити терористів. Нещодавно юнака вдалося звільнити. Працівники української спецслужби провели успішну операцію, завдяки якій він опинився на підконтрольній території.  Її подробиці не розголошуються. Нині юнак вже у Вінниці. За фактом його незаконного позбавлення волі або викрадення бойовиками працівники управління СБУ у Вінницькій області відкрили кримінальне провадження.
 

Юрій Ярмощук

8 червня, 2018