Спецкомісія з'ясовуватиме, чому постраждали вісім працівників компанії Fujikura

Новини Вінниці / Спецкомісія з'ясовуватиме, чому постраждали вісім працівників компанії Fujikura

Як повідомляв NaПарижі, учора вранці біля села Гунька, що в Немирівському районі, зіткнулися Volkswagen Passat та Mercedes Sprinter. В останньому, крім водія, знаходилися вісім працівників одного з підприємств. Стало відомо, що вони працюють операторами автоматичних та напівавтоматичних ліній верстатів та установок на ТОВ «Фуджікура аутомотів Україна-Львів». Внаслідок аварії ці люди отримали травми й потрапили у Немирівську районну лікарню. Наказом начальника Управління Держпраці у Вінницькій області створено комісію зі спеціального розслідування для з’ясування обставин і причин настання групового нещасного випадку. Про це повідомила прес-служба згаданої установи.

Як повідомляв NaПарижі, учора вранці біля села Гунька, що в Немирівському районі, зіткнулися Volkswagen Passat та Mercedes Sprinter. В останньому, крім водія, знаходилися вісім працівників одного з підприємств. Стало відомо, що вони працюють операторами автоматичних та напівавтоматичних ліній верстатів та установок на ТОВ «Фуджікура аутомотів Україна-Львів». 

Внаслідок аварії ці люди отримали травми й потрапили у Немирівську районну лікарню.

Наказом начальника Управління Держпраці у Вінницькій області створено комісію зі спеціального розслідування для з’ясування обставин і причин настання групового нещасного випадку. Про це повідомила прес-служба згаданої установи.
 

Юрій Ярмощук

10 жовтня, 2018