Сьогодні Петро Порошенко призначив чотирьох суддів з Вінниччини до Верховного Суду (ФОТО)

Новини Вінниці / Сьогодні Петро Порошенко призначив чотирьох суддів з Вінниччини до Верховного Суду (ФОТО)

Сьогодні, 7 травня, Президент України Петро Порошенко призначив суддів Верховного Суду. Зокрема, як повідомили у прес-службі Вінницького апеляційного суду, суддею Касаційного цивільного суду у складі Верховного Суду призначено суддю Вінницького апеляційного суду Андрія Зайцева. Крім того, до інших палат призначено Олександра Банаська з Господарського суду Вінницької області, Андрія Загороднюка та Жанни Мельник-Томенко із Сьомого апеляційного адміністративного суду.

Сьогодні, 7 травня, Президент України Петро Порошенко призначив суддів Верховного Суду. Зокрема, як повідомили у прес-службі Вінницького апеляційного суду, суддею Касаційного цивільного суду у складі Верховного Суду призначено суддю Вінницького апеляційного суду Андрія Зайцева. Крім того, до інших палат призначено Олександра Банаська з Господарського суду Вінницької області, Андрія Загороднюка та Жанну Мельник-Томенко із Сьомого апеляційного адміністративного суду.

На урочистому зібранні з нагоди призначення суддів Верховного Суду Петро Порошенко визнав, що його каденції на посаді не вистачило, аби повністю завершити судову реформу, однак її реалізація, за словами Президента, вже  дала відчутні позитивні результати.

Так, завершено формування Верховного та Вищого антикорупційного судів, переведені судді, що успішно пройшли кваліфікаційне оцінювання, до нових апеляційних судів, вони розпочали роботу.

«Наразі, на жаль, найменше реформа торкнулася судів першої інстанції. Громадяни відчувають і нестачу кадрів у судах. І, на жаль, далеко не всі судді беруть за взірець своєї роботи Верховний Суд», - цитує Петра Порошенка прес-служба Глави держави.

Новини Вінниці / Сьогодні Петро Порошенко призначив чотирьох суддів з Вінниччини до Верховного Суду (ФОТО)Новини Вінниці / Сьогодні Петро Порошенко призначив чотирьох суддів з Вінниччини до Верховного Суду (ФОТО)Новини Вінниці / Сьогодні Петро Порошенко призначив чотирьох суддів з Вінниччини до Верховного Суду (ФОТО)Новини Вінниці / Сьогодні Петро Порошенко призначив чотирьох суддів з Вінниччини до Верховного Суду (ФОТО)
Сергій Маламура

7 травня, 2019