Смертельна ДТП: на виїзді з Вінниці Mercedes збив велосипедиста (ФОТО)

Новини Вінниці / Смертельна ДТП: на виїзді з Вінниці Mercedes збив велосипедиста (ФОТО)

Цього року це вже не перша фатальна ДТП, у якій гине велосипедист. На початку серпня смертельна аварія сталася у селі Якушинці, що біля Вінниці. Там автомобіль Nissan Murano на смерть збив 68-річного вінничанина, який переходив дорогу по пішохідному переходу. На жаль, сьогодні на дорозі загинув ще один велосипедист.

Цього року це вже не перша фатальна ДТП, у якій гине велосипедист. На початку серпня смертельна аварія сталася у селі Якушинці, що біля Вінниці. Там автомобіль Nissan Murano на смерть збив 68-річного вінничанина, який переходив дорогу по пішохідному переходу.

На жаль, сьогодні на дорозі загинув ще один велосипедист. Сталося це десь о пів на 10-у ранку на виїзді з Вінниці – на Хмельницькому шосе. Як повідомив відділ комунікації поліції Вінниччини, загиблий ніби переходив дорогу по пішохідному переходу  на заборонений сигнал світлофору. Це попередня версія. Наразі на місці аварії працюють слідчі й експерти. Хто винен – стане відомо згодом.

На фото видно, що у автомобіля тріснуло лобове скло. Потерпілий помер, коли йому надавали першу медичну допомогу. Наразі правоохоронці встановлюють особу загиблого.


 

Юрій Ярмощук

4 вересня, 2018