Службові собаки тепер мають автомобіль

Новини Вінниці / Службові собаки тепер мають автомобіль

Прикордонники на Вінниччині мають змогу перевозити службових песиків у спеціальному авто. Що ще мають чотирилапі?

Прикордонники Могилів-Подільського загону отримали новий автомобіль для перевезення службових собак. Цей транспортний засіб був переданий їм від британського благодійного фонду «Nowzad». Разом з автомобілем прикордонникам також був переданий майданчик для тренування службових собак. 

Новий автомобіль спеціального обладнання дозволить прикордонникам забезпечити комфортний та зручний транспорт для перевезення своїх чотирилапих охоронців кордону. Крім того, отриманий майданчик для дресування підвищить якість професійних навичок службових собак. Представники фонду також відвідали музей загону та оглянули кінологічне містечко, плануючи у майбутньому долучитися до його реконструкції. 

Прикордонники висловили вдячність за отриманий автомобіль та майданчик іноземним благодійникам, вручивши їм прапор Державної прикордонної служби України з пам'ятним написом та сувенірну продукцію з кінологічною символікою. Крім цього, інструктори-кінологи продемонстрували майстерність службових собак у пошуку наркотичних речовин, вибухівки та затриманні порушників кордону.