Скільки вінничан обстежились на туберкульоз під час акції біля міської ради

Новини Вінниці / Скільки вінничан обстежились на туберкульоз під час акції біля міської ради

У п’ятницю, 22 березня, 118 вінничан та гостей міста скористалися нагодою безплатно пройти обстеження у пересувному рентгенкабінеті, що приймав людей на площі біля міської ради.

У п’ятницю, 22 березня, 118 вінничан та гостей міста скористалися нагодою безплатно пройти обстеження у пересувному рентгенкабінеті, що приймав людей на площі біля міської ради. Про це NаПарижі повідомила начальник відділу лікувально-профілактичної допомоги департаменту охорони здоров’я міськради Наталія Авраменко.

«Кричущих патологій – таких, щоб одразу було видно, ні в кого з тих, хто пройшов обстеження, не виявлено. Але, за правилами, флюорографія читається двома спеціалістами. Тому на встановлення остаточних результатів потрібно два тижні», – каже Наталія Авраменко.

За її словами, 118 обстежених у флюороавтобусі людей – це один з найвищих показників за час проведення у Вінниці подібних акцій. Водночас Наталія Авраменко наголошує, що безплатно зробити флюорографію вінничани можуть у всіх Центрах первинної медико-санітарної допомоги міста.