Скільки у Вінниці коштує зібрати учня до школи? (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Скільки у Вінниці коштує зібрати учня до школи? (ВІДЕО)

Найулюбленіша багатьма пора року незабаром завершиться. До першого вересня залишається трохи більше тижня. Школярі та їх батьки готуються до свята знань. У крамницях й на ринках закуповують шкільний одяг, канцтовари, інше приладдя. Завершується підготовка до нового навчального року й у школах. Протягом літа там традиційно ремонтували й облаштовували класи, коридори та подвір’я. Протягом року ціни зросли, у тому числі й на речі, які батькам доводиться купувати для дітей-школярів. Скільки нині коштує у Вінниці зібрати учня у школу? Це та інше з’ясовували кореспонденти ТРК «Вінниччина».

Найулюбленіша багатьма пора року незабаром завершиться. До першого вересня залишається трохи більше тижня. Школярі та їх батьки готуються до свята знань. У крамницях й на ринках закуповують шкільний одяг, канцтовари, інше приладдя.

Завершується підготовка до нового навчального року й у школах. Протягом літа там традиційно ремонтували й облаштовували класи, коридори та подвір’я.

Протягом року ціни зросли, у тому числі й на речі, які батькам доводиться купувати для дітей-школярів. Скільки нині коштує у Вінниці зібрати учня у школу? Це та інше з’ясовували кореспонденти ТРК «Вінниччина».

Юрій Ярмощук

21 серпня, 2018