Скільки листівок маленькі вінничани відправили з Ліверпуля Санта Клаусу, Святому Миколаю, друзям й рідним?

Новини Вінниці / Скільки листівок маленькі вінничани відправили з Ліверпуля Санта Клаусу, Святому Миколаю, друзям й рідним?

Отримувати справжні вітальні листівки, як й відправляти їх, набагато приємніше, ніж електронні. Так вважає чимало маленьких вінничан. Й свідчать про це результати роботи «Новорічної пошти». Нагадаємо, що перед новорічними святами у Вінниці на площі Ліверпуль відкрилася локація з такою назвою, звідки діти могли безкоштовно відправляти листівки рідним, друзям, Санта Клаусу та Святому Миколаю.

Отримувати справжні вітальні листівки, як й відправляти їх, набагато приємніше, ніж електронні. Так вважає чимало маленьких вінничан. Й свідчать про це результати роботи «Новорічної пошти».

Нагадаємо, що перед новорічними святами у Вінниці на площі Ліверпуль відкрилася локація з такою назвою, звідки діти могли безкоштовно відправляти листівки рідним, друзям, Санта Клаусу та Святому Миколаю.

Учора «Новорічна пошта» завершила свою роботу. У мерії Вінниці підрахували, що протягом свят з вінницького Ліверпуля кілька тисяч маленьких вінничан відправили листівки рідним чи казковим персонажам.

«Новорічна пошта» вже другий рік поспіль користується популярністю серед маленьких вінничан та гостей міста. Цього року понад 3 тисячі листів написали вінничани та гості міста Святому Миколаю та Санта-Клаусу. І близько 2000 вітальних листівок Укрпошта доставила у різні міста і села України», – зазначається на сайті Вінницької міськради.

Нещодавно NaПарижі розповідав про раритетні різдвяні листівки, на яких зображувалося Народження Ісуса Христа, які додавали нашим пращурам віри у диво та доброти. 
 

Юрій Ярмощук

11 січня, 2019