Скільки коштуватимуть квитки на фінал конкурсу «Міс Вінниця-2019»?

Новини Вінниці / Скільки коштуватимуть квитки на фінал конкурсу «Міс Вінниця-2019»?

Шістнадцять вінницьких красунь, одна з яких незабаром отримає корону й почесний титул Міс Вінниця-2019, нині наполегливо готуються до фіналу цього популярного конкурсу дівочої вроди. Відбудеться він традиційно напередодні Міжнародного жіночого дня. Ім'я переможниці стане відоме ввечері 3 березня в обласному театрі ім. М. Садовського.

Шістнадцять вінницьких красунь, одна з яких незабаром отримає корону й почесний титул Міс Вінниця-2019, нині наполегливо готуються до фіналу цього популярного конкурсу дівочої вроди. Відбудеться він традиційно напередодні Міжнародного жіночого дня. Ім'я переможниці стане відоме ввечері 3 березня в обласному театрі  ім. М. Садовського.

До речі, в останній день січня в одному зі спортивних залів відбулося перше тренування конкурсанток. Воно було відкритим, під час нього дівчатам розповідали як найліпше за короткий час підготуватися до фіналу, які фізичні вправи найефективніше їм допоможуть, як слід харчуватися тощо. Звісно, кожна з них докладатиме усіх зусиль, аби здобути корону й почесне звання.

А тим часом стало відомо про вартість квитків на фінал конкурсу. Побувати на святі дівочої краси обійдеться від 200 до 300 гривень. Про це повідомляється на сайті moemisto. Квитки вже у продажу, придбати їх можна через Інтернет чи у касі театру.


 

Юрій Ярмощук

4 лютого, 2019