Скандал за «слугами»: як Тищенко викривав російський кол-центр і Семінського

Новини Вінниці / Скандал за «слугами»: як Тищенко викривав російський кол-центр і Семінського

Нардеп Микола Тищенко стверджує, що його колишній колега з фракції «Слуги народу» Олег Семінський «захищав офіс», в якому знайшли печатки російських банків. Той у свою чергу все заперечує і свою появу на місці спецоперації називає випадковою.

Російський call-центр виявили в Києві. Він нібито збирав інформацію про роботу військових та протиповітряної оборони. Про це у вівторок, 1 серпня, заявив народний депутат, колишній член і заступник голови депутатської фракції «Слуга народу» Микола Тищенко на своїй Facebook-сторінці та виклав відео.

За його словами, за на чолі цього call-центру буцімто може стояти інший народний обранець Олег Семінський.

Тищенко переконує, що в офісі знайшли печатки російських компаній та банків: Газпрому, Центробанку, Газпром Інвест та Московскої Біржі. Він додав, що нібито на захист ботоферми приїхав народний депутат зі Слуги народу Олег Семінський, чия громадська приймальня поверхом вище над call-центром.

«Окрім того, що все це відбувається майже в приймальні зазначеного народного депутата, так і вся ця будівля (за словами працівників офісу) може належати пану депутату Семінському», – написав Тищенко.

Він запитав Семінського, що той робить у «російському логові».

«Я бачу тут лише те, як Коля Тищенко бушує», – заявив Семінський.

Свою присутність в офісі Семінський спочатку відмовився пояснювати. За словами Тищенка, нардеп чинив супротив роботі ТСК та Нацполіції, а також завдав тілесних ушкоджень помічниці народного депутата, вона написала на нього заяву.

Тищенко наголосив, що поліцейські затримали більше 30 ухилянтів, які перебували у call-центрі. Сам Олег Семінський стверджує, що прийшов у офіс за викликом власників приміщення. Також він закликав присутніх не ламати чуже майно. 

«Останнім часом навколо мене відбуваються дивні події. Той вкид інформації, що мав місце минулого тижня, має своє логічне продовження у вигляді вчорашньої замовної акції проти мене», - після інциденту у соцмережі написав Олег Семінський.

За його словами, «вчора Коля Тищенко зі своєю помічницею в кращих традиціях кінематографу розіграли на камеру чергове ток-шоу, в якому влаштували провокацію та намагалися спаплюжити моє ім’я».

«Я офіційно заявляю: я не маю жодного відношення до цього колл-центру і моя поява там абсолютно випадкова. Моя приймальня знаходиться на четвертому поверсі в тій будівлі. Почувши галас на третьому поверсі, де знаходиться колл-центр, я спустився аби подивитись, що там вібдувається. З того моменту почалась провокація в мою сторону.

Скажу одне: всім діям мають дати оцінку виключно правоохоронні органи. Але ніяк не Коля Тищенко, наш тайландський робінгуд.

Чи може Коля одноосібно заміняє всю правоохоронну систему? Замість того, щоб влаштовувати замовні шабаші, краще б свою енергію спрямував у конструктивне русло», - зазначив парламентар.

Олег Верлан

1 серпня, 2023