Школярка з Вінниччини стала благодійником та заспівала дуетом з молодіжним послом ООН

Новини Вінниці / Школярка з Вінниччини стала благодійником та заспівала дуетом з молодіжним послом ООН

Школярка з Вінниччини Крістіна Мельничук взяла участь  у благодійному проєкті «Дует із Зіркою». Юна співачка з Жмеринки, що у Вінницькій області, заспівала разом з фронтменом групи «Антитіла» Тарасом Тополею.

Школярка з Вінниччини Крістіна Мельничук взяла участь у благодійному проєкті «Дует із Зіркою». Юна співачка зі Жмеринки, що у Вінницькій області, заспівала разом з фронтменом групи «Антитіла» Тарасом Тополею, який в квітні цього року підписав меморандум про співпрацю з агенцією ООН – UNFPA і офіційно вважається молодіжними послом ООН в Україні.

Як зазначає Жмеринка.Сity, у проєкті «Дует із Зіркою» юна співачка бере участь вже втретє. Під час концерту, який відбувся наприкінці листопада, дівчинка співала з фронтменом відомого українського гурту «Антитіла» Тарасом Тополею та співаками LAUD та Scarlett.

Зазначимо, що в благодійному концерті також були задіяні Ніна Матвієкно, Анатолій Гнатюк та Олексій Сагаловський. Вартість квитків складала від 200 до 450 гривень. Зібрані кошти йдуть на потребі вихованців Святошинського будинку-інтернату. Як зазначено, для соціалізації вихованців інтернату.

Крістіна щаслива тим, що змогла своєю творчістю долучитися до такої багородної справи.

«Я щаслива і задоволена виступами, адже це не лише величезний досвід, а й допомога дітям з особливими потребами – саме така ціль проєкту «Дует з зіркою». Щиро дякую за віру в мене і підтримку усім вчителям музичної школи і особливо викладачеві вокалу Любов Діденко», - зазначає  Крістіна Мельничук.

Зазначимо, що Крістіна - вихованка дитячої музичної школи міста Жмеринки, вона також навчається у Вокальній Академії Олександра Пономарьова та творчо пов'язана з декількома продюсерськими центрами.

Крім проєкту «Дует із Зіркою», дівчинка виступала на концерті Олександра Пономарьова. Правда, у складі хору, який супроводжував сольний виступ.