Школярів з Хмільника грип відправив на позапланові канікули

Новини Вінниці / Школярів з Хмільника грип відправив на позапланові канікули

Через зростання хворих на на грип та гострі респіраторні інфекції у Хмільнику на карантин закрито усі школи міста. На вимушених канікулах школярі попередньо перебуватимуть відсьогодні, 30 січня по 5 лютого. Відповідне рішення було прийнято на позачерговому засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Через зростання хворих на на грип та гострі респіраторні інфекції у Хмільнику на карантин закрито усі школи міста. На вимушених канікулах школярі попередньо перебуватимуть відсьогодні, 30 січня, по 5 лютого. Відповідне рішення було прийнято на позачерговому засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки  та надзвичайних ситуацій.

«Комісія рекомендувала керівникам підприємств, установ міста, міському голові, керівникам виконавчих органів  міської ради в період ускладнення епідемічної ситуації утриматися від  проведення масових та публічних заходів із залученням дітей до стабілізації епідемічної ситуації», - повідомили у прес-службі Хмільницької міської ради.

Раніше NaПарижі повідомляв, що на вимушені канікули через високу захворюваність на ГРВІ пішли майже півсотні учнів Петрашівської зaгaльноосвітньої школи, що в Теплицькому районі. Про це NaПарижі розповіли в департаменті освіти і науки Вінницької облдержадміністрації.

Крім того, за даними департаменту, тимчасово призупинено навчання до 3 лютого також у Тиманівській школі Тульчинської ОТГ.