Шестирічна вінничанка відправилася у невелику подорож, але повернутися додому – не змогла

Новини Вінниці / Шестирічна вінничанка відправилася у невелику подорож, але повернутися додому – не змогла

Те, що діти блукають містом, нині не рідкість. Через те, що їх батьки не приділяють їм належної уваги. Днями у Вінниці небайдужі жителі звернули увагу на маленьку дівчинку, яка «гуляла» біля Центрального автовокзалу...

Те, що діти блукають містом, нині не рідкість. Причина відома - їх батьки не приділяють їм належної уваги. Днями у Вінниці небайдужі жителі звернули увагу на маленьку дівчинку, яка «гуляла» біля Центрального автовокзалу. Вони повідомили про це поліцію. Патрульні з'ясували, що цій дитині шість років. Свою домівку вона залишила, вирішивши відправитися у невелику подорож на тролейбусі. Вийшовши на одній із зупинок, дитина не змогла знайти дорогу додому. На щастя, ця історія закінчилася добре – посадивши у службовий автомобіль, маленьку мандрівницю правоохоронці відвезли додому та передали її батькам.

Схоже сталося у Вінниці й наступного дня, 8 вересня. Перехожі побачили, що біля однієї з крамниць на пр. Коцюбинського гірко плаче дівчинка. Згодом з'ясувалося, що їй 12 років. Разом з подругами школярка відправилася на прогулянку, але відстала від них. Дорогу ж додому через хвилювання не могла знайти. Цю малу патрульні також доставили до її будинку та передали татусю. Про це повідомила прес-служба патрульної поліції Вінниччини.


 

Юрій Ярмощук

11 вересня, 2018