Щонайменше чотири вбивства на вінницькому телеканалі обіцяє письменниця Наталка Доляк у своєму новому іронічному детективі (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці / Щонайменше чотири вбивства на вінницькому телеканалі обіцяє письменниця Наталка Доляк у своєму новому іронічному детективі (ФОТО, ВІДЕО)

Вінницька письменниця та журналістка Наталка Доляк працює над продовженням свого іронічного детективу «Шикарне життя у Вупперталі». У новому романі слідча-аматорка Зоя Кирпач розбиратиметься із вбивствами на одному з вінницьких телеканалів. Про це письменниця розповіла на зустрічі з читачами під час фестивалю VinBookFest, що проходив у 1-2 листопада у Вінниці.

Вінницька письменниця та журналістка Наталка Доляк працює над продовженням свого іронічного детективу «Шикарне життя у Вупперталі». У новому романі слідча-аматорка Зоя Кирпач розбиратиметься із вбивствами на одному з вінницьких телеканалів. Про це письменниця розповіла на зустрічі з читачами під час фестивалю VinBookFest, що проходив у 1-2 листопада у Вінниці.

Наталка Доляк на книжковому фестивалі презентувала два своїх романи: «Шикарне життя у Вупперталі» та «Де трава зеленіша». Перший – про молоду українку Зою Кирпач, яку щасливий випадок заніс до Німеччини, де їй довелось стати детективом-аматором. Написано роман з тонкою іронією, читати його дуже легко і, попри те, що йдеться там про вбивства, весело. Друга - найновіша книга Наталки Доляк «Де трава зеленіша» – також написана з гумором, але специфічним – єврейським.

«Спочатку видавництва ніяк не хотіли її брати через «єврейську» тему. Але ж там йдеться про еміграцію до Ізраїлю. Я ж не винна, що до Ізраїлю емігрували саме євреї», - каже письменниця.

Зараз Наталка Доляк працює над продовженням роману «Шикарне життя у Вупперталі». У, так би мовити, «другому сезоні» Зоя Кирпач буде вже не в Німеччині, а у Вінниці. І розслідуватиме вбивства на вінницькому телебаченні.

«Відбудеться щонайменше чотири вбивства на вінницькому телебаченні. І героїня буде проводити неофіційне розслідування. Вона ж любить пхати носа куди не треба. Буде черпати інформацію із дурнуватих розмов співробітників… У книжці дуже багато того, чого не бачать глядачі – як твориться телебачення закулісно. Бо будь-який творчий колектив, як на мене, це – цікаво».

Наталка Доляк сама працювала свого часу на телебаченні, тому цю творчу кухню добре знає з середини. Тож можна не сумніватися, що продовження «Шикарного життя…» у Вінниці вийде не менш захоплюючим, ніж у Вупперталі.

А перед своєю телевізійною та літературною кар’єрою письменниця грала у вінницькому театрі ляльок. Цю роботу вона також дуже любила, тому після «телевізійного» роману планує написати ще «третій сезон» «Шикарного життя…» - уже у вінницькому театрі.

«Я уже потираю руки і чекаю, коли я допишу цей роман і візьмуся за детектив про театр ляльок. Там, мабуть, буде з десяток вбивств», - каже Наталка Доляк.  

Новини Вінниці / Щонайменше чотири вбивства на вінницькому телеканалі обіцяє письменниця Наталка Доляк у своєму новому іронічному детективі (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Щонайменше чотири вбивства на вінницькому телеканалі обіцяє письменниця Наталка Доляк у своєму новому іронічному детективі (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Щонайменше чотири вбивства на вінницькому телеканалі обіцяє письменниця Наталка Доляк у своєму новому іронічному детективі (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Щонайменше чотири вбивства на вінницькому телеканалі обіцяє письменниця Наталка Доляк у своєму новому іронічному детективі (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Щонайменше чотири вбивства на вінницькому телеканалі обіцяє письменниця Наталка Доляк у своєму новому іронічному детективі (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Щонайменше чотири вбивства на вінницькому телеканалі обіцяє письменниця Наталка Доляк у своєму новому іронічному детективі (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Щонайменше чотири вбивства на вінницькому телеканалі обіцяє письменниця Наталка Доляк у своєму новому іронічному детективі (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Щонайменше чотири вбивства на вінницькому телеканалі обіцяє письменниця Наталка Доляк у своєму новому іронічному детективі (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Щонайменше чотири вбивства на вінницькому телеканалі обіцяє письменниця Наталка Доляк у своєму новому іронічному детективі (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Щонайменше чотири вбивства на вінницькому телеканалі обіцяє письменниця Наталка Доляк у своєму новому іронічному детективі (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Щонайменше чотири вбивства на вінницькому телеканалі обіцяє письменниця Наталка Доляк у своєму новому іронічному детективі (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Щонайменше чотири вбивства на вінницькому телеканалі обіцяє письменниця Наталка Доляк у своєму новому іронічному детективі (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Щонайменше чотири вбивства на вінницькому телеканалі обіцяє письменниця Наталка Доляк у своєму новому іронічному детективі (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Щонайменше чотири вбивства на вінницькому телеканалі обіцяє письменниця Наталка Доляк у своєму новому іронічному детективі (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Щонайменше чотири вбивства на вінницькому телеканалі обіцяє письменниця Наталка Доляк у своєму новому іронічному детективі (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Щонайменше чотири вбивства на вінницькому телеканалі обіцяє письменниця Наталка Доляк у своєму новому іронічному детективі (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Щонайменше чотири вбивства на вінницькому телеканалі обіцяє письменниця Наталка Доляк у своєму новому іронічному детективі (ФОТО, ВІДЕО)