Що виробляють в аграрних кооперативах на Вінниччині? (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Що виробляють в аграрних кооперативах на Вінниччині? (ВІДЕО)

Разом виробляють – разом продають. В Україні все частіше селяни об’єднуються в аграрні кооперативи. Це дозволяє контролювати якість продукції на усіх етапах її виробництва, створювати нові робочі місця і отримувати чималі прибутки. На Вінниччині найбільш поширеними є молочні кооперативи. Деякі з них працюють досить успішно і навіть діляться досвідом з представниками інших областей.

    Разом виробляють – разом продають. В Україні все частіше селяни об’єднуються в аграрні кооперативи. Це дозволяє контролювати якість продукції на усіх етапах її виробництва, створювати нові робочі місця і отримувати чималі прибутки.

    На Вінниччині найбільш поширеними є молочні кооперативи. Деякі з них працюють досить успішно і навіть діляться досвідом з представниками інших областей.
    Чому вигідно згуртовуватися й відкривати кооператив, скільки їх нині у Вінницькій області, який зиск вони приносять тій чи іншій громаді, як подільські сільгоспвиробники використовують найкращий світовий досвід? Відповіді на ці та інші питання – у сюжеті ТРК «Вінниччина».

 

Юрій Ярмощук

21 березня, 2018