Ще раз під вінець: на Вінниччині можна повторно одружитися без розлучення

Новини Вінниці / Ще раз під вінець: на Вінниччині можна повторно одружитися без розлучення

У РАЦСах Вінниччини можна повторно одружитися парам, які вже створили сімю. Міністерство юстиції України започаткувало акцію «День народження кохання», в рамках якої подружня пара може знову «побратися» без розлучення, оновити обіцянки один одному. Провести церемонію одруження пропонують парам, які відзначають річниці весілля. Сімейним парам, які знову зважилися стати на весільний рушник вручають свідоцтво про шлюб, але вже нового зразка.

У РАЦСах Вінниччини можна повторно одружитися парам, які вже створили сім'ю. Міністерство юстиції України започаткувало акцію «День народження кохання», в рамках якої подружня пара може знову «побратися» без розлучення, оновити обіцянки один одному. Провести церемонію одруження пропонують парам, які відзначають річниці весілля. Сімейним парам, які знову зважилися стати на весільний рушник, вручають свідоцтво про шлюб, але вже нового зразка.

Як розповіли NaПарижі у Головному територіальному управлінні юстиції у Вінницькій області, аби провести повторну церемонію молодятам не потрібно за місяць писати заяви, як при реєстрації шлюбу, а просто прийти і замовити послугу повторного розпису. «Повторне весілля» коштуватиме як і перша реєстрація: у будні дні 200 грн (за скороченим сценарієм) і 400 грн, а також 600 у вихідні дні.

«Ми запрошуємо всі пари, немає різниці чи у них рік пройшло після одруження, чи два, чи 50 чи 70. Вони можуть прийти до нас і ми проведемо церемонію одруження»,  - уточнили в управлінні.

На сьогодні на Вінниччині повторно одружилися вже до десятка пар, більшість жителі районів.

 

 

 

Саша Григоровська

16 листопада, 2018