Шанс знову одягти весільну сукню. У Вінниці дев'ять учасниць змагаються за звання "Наречена року 2017"

Новини Вінниці / Шанс знову одягти весільну сукню. У Вінниці дев'ять учасниць змагаються за звання "Наречена року 2017"

Дев'ятий рік поспіль у Вінниці обиратимуть "Наречену року". Фінальний етап конкурсу заплановано на 4 лютого, і проходитиме з усією весільною помпезністю в театрі ім. М. Садовського.

Дев'ятий рік поспіль у Вінниці обиратимуть "Наречену року". Фінальний етап конкурсу заплановано на 4  лютого, і проходитиме він з усією весільною помпезністю в театрі ім. М. Садовського.

За корону "Нареченої року 2017" змагатимуться дев'ять учасниць, які минулого року вийшли заміж. Загалом до фіналу дійшло 10 дівчат, однак одна передумала та відмовилася.

"Цьогоріч фіналістками вперше за історію конкурсу стали представниці з різних регіонів України, а не лише з Вінниччини, як було раніше. Конкурс "Наречена року" популяризує родинні цінності та подружню єдність, крім того дає можливість молодим дружинам оригінально освідчитися у коханні з великої сцени та розкрити, можливо, якийсь творчий талант " , - сказала засновниця та організаторка конкурсу Вікторія Семенюк.

Дівчата, які беруть участь у конкурсі, дефілюватимуть у своїх весільних сукнях та показуватимуть свої таланти. Традиційно, будуть і емоційні зізнання в коханні чоловікам.

До речі, за титул "Наречена року" змагаються дівчата різного віку, немає вимог до зросту чи інших параметрів. Однією із умов є те, що це мають бути наречені, які вийшли заміж у 2017 році. Трійку переможців обиратиме журі із десяти осіб.

 

Саша ГРИГОРОВСЬКА