Сергій Тарута: «Важливо те, коли ти робиш добро. Не тільки для себе, а й для інших. Це місія кожної людини»

Новини Вінниці / Сергій Тарута: «Важливо те, коли ти робиш добро. Не тільки для себе, а й для інших. Це місія кожної людини»

Обираючи голову держави, варто розуміти, який життєвий шлях пройшов кандидат у президенти, його моральні якості, досвід та професіоналізм, як управлінця. Саме на цьому наголошував у Вінниці Сергій Тарута на зустрічі з містянами та переселенцями з Донбасу. Сергій Олексійович пояснив, що Україні потрібен мир, прагматична внутрішня політика та «дешеві» кредити.

Обираючи голову держави, варто розуміти, який життєвий шлях пройшов кандидат у президенти, його моральні якості, досвід та професіоналізм, як управлінця. Саме на цьому наголошував у Вінниці Сергій Тарута на зустрічі з містянами та переселенцями з Донбасу. Сергій Олексійович пояснив, що Україні потрібен мир, прагматична внутрішня політика та «дешеві» кредити.

Як приклад, висуванець у президенти від партії «ОСНОВА» С. Тарута згадав, як після розбудови підприємств у рідному йому Маріуполі, піднімав Алчевський металургійний комбінат, що на Луганщині.

«Мене завжди просили рятувати підприємства. За рахунок залучення професійної команди, впровадження модернізації, домовленостей про кредити під низькі відсотки, а мені Світовий банк давав позики під 2%, вдалося зробити в Алчевську найсучасніше виробництво. Коли є довіра, професійність, команда, чітка стратегія і досвід, кредитори вірять», - нагадав Сергій Олексійович.

Проте він наголосив, що для нього не слава і гроші є пріоритетом, а те, що можна зробити для людей.

«Важливо те, коли ти робиш добро. Не тільки для себе, а й для інших. Це місія кожної людини. Коли партія «Основа» прийняла рішення приймати участь у всіх виборах, то ми розуміли, щоб змінити країну потрібно, аби не тільки президент і прем’єр, але й щонайменше 240 депутатів відповідали певним критеріям. Це порядність і чесність», - зазначив політик.

Він пригадав 2014 рік і зусилля для визволення рідного Маріуполя. Сергій Тарута наголосив, що перед наступом на місто при визволенні від бойовиків, проводилась ретельна підготовка. Завдяки безпілотникам відомо було у деталях розташування підрозділів бойовиків і російських загонів. Операція пройшла успішно. Через планування втрати були мінімальні.    

  

Економічному блоку С. Тарута теж приділив багато уваги. Насправді, більшість українців зацікавлені у створенні нових робочих місць та гідній зарплатні. Він вважає, що у держави є потенціал розвиватися потужніше і швидше. Він бачить шлях у реалізації розробленої науковцями стратегії «Україна 2030», яку вже раніше презентовував вінничанам.

«Україна залежна від кредитів. Вони використовуються, щоб утримати баланс у державі та забезпечити найнеобхідніші речі. В мене інше бачення. Державі можуть давати більше кредитів і під менші відсотки. Свого часу я опинився перед вибором – або залишати країну, оскільки перспективи вважав туманними, або йти у політику, щоб впроваджувати власні ідеї. Обрав друге. Тому я балотуюсь у президенти», - підкреслив Сергій Тарута.

Звертаючись до вінничан, він зазначив, що «при виборі президента треба користуватися не емоціями», а дивитися на те, що людина зробила – чи займалася реальними справами, на кшталт розбудови потужних підприємств, чи тільки політикою.

«Є чесні і справжні люди, яких потребує суспільство. Я маю на увазі Сергія Олексійовича. Коли в державі біда, він став на її захист. Він багато втратив через те, що у 2014-му став очільником Донецької військово-цивільної адміністрації, але розумів, що Україна потребує вольових рішень. Ми неодноразово переконувалися у тому, що він розуміється не лише на питанням промисловості. Як медик, я буда дуже здивована, як глибоко розуміє питання охорони здоров’я», - підкреслила керівник обласної організації «Основа» Лідія Діденко.

Новини Вінниці / Сергій Тарута: «Важливо те, коли ти робиш добро. Не тільки для себе, а й для інших. Це місія кожної людини»Новини Вінниці / Сергій Тарута: «Важливо те, коли ти робиш добро. Не тільки для себе, а й для інших. Це місія кожної людини»Новини Вінниці / Сергій Тарута: «Важливо те, коли ти робиш добро. Не тільки для себе, а й для інших. Це місія кожної людини»Новини Вінниці / Сергій Тарута: «Важливо те, коли ти робиш добро. Не тільки для себе, а й для інших. Це місія кожної людини»
admin

16 березня, 2019