Сергій Тарута: «Успішну країну можна побудувати тільки за умови об’єднання проукраїнських політиків і прогресивної громадськості»

Новини Вінниці / Сергій Тарута: «Успішну країну можна побудувати тільки за умови об’єднання проукраїнських політиків і прогресивної громадськості»

Лідер партії «Основа» Сергій Тарута вирішив підтримати на президентських виборах 31 березня 2019 року кандидата на пост Президента України від партії «Батьківщина» Юлію Тимошенко.

Лідер партії «Основа» Сергій Тарута вирішив підтримати на президентських виборах 31 березня 2019 року кандидата на пост Президента України від партії «Батьківщина» Юлію Тимошенко.

За словами Сергія Тарути, це важливе політичне рішення він прийняв для створення потужної альтернативи чинному Президенту країни.

Сергій Тарута і Юлія Тимошенко підписали відповідний Меморандум про взаємодію. Вони зазначили, що усвідомлюють особисту відповідальність за долю українського народу і розуміють, що успішну країну можна побудувати тільки за умови об’єднання зусиль проукраїнських політиків і прогресивної громадськості.

Кандидати взяли на себе зобов’язання:

  • припинити кровопролиття на Донбасі і об’єднати країну від Сходу до Заходу;
  • підготувати і ухвалити нову Народну конституцію України;
  • імплементувати програмні напрацювання, викладені в Новій економічній стратегії та Доктрині збалансованого розвитку «Україна 2030»;
  • втілити в життя Новий курс України.

Партія «Основа», як суб’єкт висунення Сергія Тарути кандидатом у президенти, підтримала таке рішення свого лідера.

Голова партії «Основа» Андрій Ніколаєнко, зокрема, зазначає:

«Наша партія виходила з того, що на сьогодні Юлія Тимошенко має найбільші шанси на перемогу серед прогресивних проукраїнських політиків. Але перемога на виборах можлива тільки за умов консолідації всіх здорових політичних сил і створення потужної альтернативи кандидату-самовисуванцю. Справа честі для партії «Основа» - докласти максимум зусиль до об’єднання всіх прогресивних сил українського суспільства і політикуму».

На думку лідера партії «Основа» Сергія Тарути, вибори 31 березня – це останній шанс зберегти Україну як суверенну державу, останній шанс збудувати успішну країну. Нині всім проукраїнським політикам слід об’єднатися, щоб створити потужну альтернативу кандидату-самовисуванцю від влади.

Сергій Тарута впевнений: сьогодні в політиці і управлінні державою потрібен здоровий глузд, компетентність і патріотизм. На президентських і парламентських виборах 2019 року повинні перемогти порядні і патріотичні професіонали з гарною репутацією, з чіткою стратегією повернення миру і розвитку економіки України.

Сергій Тарута окремо звертається до виборців Південного Сходу країни. До тих, хто збирається голосувати за так званих «кандидатів південного-сходу».

«Я поважаю ваш вибір, але знаю, що ви хочете зупинити Порошенка так само, як цього хочу я. Тому я закликаю вас не розпорошувати голоси, а проголосувати у першому турі за Юлію Тимошенко», - заявляє Сергій Тарута.

admin

25 березня, 2019