Сергій Тарута: "Національна ідея для України: мир, добробут, повага"

Новини Вінниці / Сергій Тарута: "Національна ідея для України: мир, добробут, повага"

18-го січня з’їзд політичної партії "ОСНОВА" офіційно висунув свого лідера Сергія Таруту кандидатом на пост президента України, 25-го січня він подав документи до ЦВК, а 29-го січня його було офіційно зареєстровано кандидатом на пост Президента України від політичної партії "ОСНОВА".

18-го січня з’їзд політичної партії "ОСНОВА" офіційно висунув свого лідера Сергія Таруту кандидатом на пост президента України, 25-го січня він подав документи до ЦВК, а 29-го січня його було офіційно зареєстровано кандидатом на пост Президента України від політичної партії "ОСНОВА".

Біографічна довідка.

Сергій Тарута народився у селищі Виноградне Донецької області у 1955-му році. Закінчив Жданівський ( нині Маріупільський) металургійний інститут та Донецьку державну академію управління. Трудовий шлях розпочав слюсарем мартенівського цеху металургійного комбінату "Азовсталь". Впродовж багатьох років його трудова діяльність була пов’язана з металургією. Наприкінці 90-х років, Сергій Тарута став виконавчим директором, а згодом- головою ради директорів корпорації ІСД, котра, під його керівництвом за 10 років стала найбільшою в Україні транснаціональною компанією. В 2014 році Сергій Тарута очолював Донецьку облдержадміністрацію.

На час подання документів до ЦВК, Сергій Тарута - лідер політичної партії "ОСНОВА", народний депутат України, засновник громадських організацій "Міжнародний республіканський клуб" та "Український форум", співзасновник об‘єднання "Українська бізнес ініціатива", а також засновник музею "Платар".

Кандидат на посаду президента України Сергій Тарута чітко заявляє - він піде на вибори зі своєю командою - активістами та прихильниками політичної партії "ОСНОВА".

"Можу запевнити, в президенти йду не лише я, а йдемо МИ: амбіційна команда професіоналів, команда переможців, яких в партії "ОСНОВА" об’єднала ідея створення успішної та процвітаючої України. Це команда з управлінським досвідом, бездоганною діловою репутацією, команда - із серйозною економічною програмою. Перед нами стоять складні завдання, що не вирішити одній людині. Але цілком реально вирішити великому, сильному та працелюбному народу України", - наголосив Сергій Тарута.

Сьогодні Україна вкрай потребує відповідальних політиків у владі. Не демагогія та загравання з виборцями, а реальна оцінка ситуації та конкретні справи - такими бачать свої завдання Сергій Тарута та команда партії "ОСНОВА".

Програма Сергія Тарути є амбітною та сміливою. Вона базується на стратегії дій з реалізації положень, що викладені в основоположних документах: мирний план "Три Основи", доктрина збалансованого розвитку "Україна 2030" та програма "Принципи поваги та справедливості".

"Основа заможної  України - її люди. Тому головне завдання - направляти ресурси країни на гарантування безпеки громадян України від зовнішніх та внутрішніх загроз, забезпечення належного медичного обслуговування, благополуччя, задоволення освітніх та культурних потреб...  Як майбутній глава держави гарантую: мир всій Україні, добробут - кожній українській родині, повагу - кожному громадянину України!", - зазначає у своїй програмі Сергій Тарута.

 Прес-служба Вінницької обласної та міської організацій ПП "ОСНОВА"

admin

1 лютого, 2019