Сергій Тарута йде у президенти. Країна запрацює!

Новини Вінниці / Сергій Тарута йде у президенти. Країна запрацює!

Сьогодні необхідна нова економічна програма, що дозволить Україні стрімко розвиватися, а її громадянам повернутись до рідних осель, гідно заробляти та будувати майбутнє у власній державі - переконаний кандидат на пост Президента України Сергій Тарута.

Сьогодні необхідна нова економічна програма, що дозволить Україні стрімко розвиватися, а її громадянам повернутись до рідних осель, гідно заробляти та будувати майбутнє у власній державі - переконаний кандидат на пост Президента України Сергій Тарута.

Біографічна довідка

Тарута Сергій Олексійович - промисловець, підприємець, успішний управлінець, лідер політичної партії "ОСНОВА". Пройшов шлях від майстра мартенівського цеху до керівника корпорації ІСД.

Має дві вищих освіти - інженерську та управлінську. В 1979 році закінчив Жданівський металургійний інститут( Маріупіль), в 1999 - Донецьку державну академію управління. Модернізував Алчевський та Донецький металургійні комбінати. Впровадив на підприємствах сучасні виробничі та екологічні технології.

Сергій Тарута ідеолог створення Доктрини збалансованого розвитку "Україна 2030", в якій докладно розроблена стратегія виходу України з кризи та формування шляхів підвищення статків громадян до європейського рівня. Сергій Тарута розробив та запропонував план мирного врегулювання на Донбасі "Три Основи", котрий вже сьогодні стає темою для переговорів на вищому міжнародному рівні.

На посаді голови Донецької облдержадміністрації Сергій Тарута зупинив наступ військ терористів на Мариупіль. З жовтня 2014 - депутат Верховної Ради України. Нагороджений орденами "За Заслуги" першого та другого ступенів. Одружений, виховує двох доньок. Полюбляє спорт, займається альпінизмом та велоспортом.

Питання економічного відродження є одним із ключових для нашої держави." Проблеми, з якими зіштовхуються громадяни України, є типовими як для великих міст так і маленьких містечек. Руйнується виробництво, росте безробіття. Люди, у пошуках засобів для існування, виїздять за кордон, руйнуються родини",- каже голова Тульчинської районної організації ПП "ОСНОВА" Євгенія Гусєва. 

Чи є вихід з такого стану? В "ОСНОВІ" переконані - ТАК! Нову економічну модель, що гарантує підвищення капіталізації країни, зростання кредитних та інвестиційних показників, перехід від кредитної моделі економіки до інвестиційної - сформульовано у Доктрині збалансованого розвитку "Україна 2030". Це науково обгрунтований документ, котрий Сергій Тарута, разом з командою, розробив та надав міжнародним експертам та партнерам у 2015-2018 роках.

"Діюча влада не має стратегії промислового розвитку країни. Тількі проукрїнську економічну модель можна протиставити перетворенню нашої держави на сировинний придаток. Нам потрібно скористатись досвідом інших країн - стимулювати переробку сировини, створювати додаткову вартість в середині України, надавати дешеві довгострокові кредити. Нам потрібне швидке економічне зростання у 10 відсотків та вище", - наголощує Сергій Тарута.

Сьогодні необхідніе зменшення податкового тиску на підприємців, ефективні антикорупційні заходи, ліквідація монополій та формування конкурентного середовища. Від сировинної моделі ми маємо перейти до виготовленя високотехнологічної продукції.

"Україна має зайняти провідне  місце в сучасному світі. Ми маємо створити всі умови для реалізації творчого та інтелектуального потенціалу наших громадян, а для цього потрібно змінити систему державного менеджменту"- переконана голова Вінницької міської організації ПП "ОСНОВА" Анна Візнюк.

Саме з Сергієм Тарутою пов'я зують відродження економіки України його однопартійці.

"Сьогодні Україні вкрай необхідні інвестиції, котрі мають замінити зовнішні запозичення. Адже сьогодні борги лягають важким тягарем на бюджет держави. А відтак скорочуються видатки на медицину, освіту, соціальний захист"- наголошує голова Вінницької обласної організації ПП "ОСНОВА" Лідія Діденко. 

ЇЇ підтримує і очільник Липовецької організації партії Анатолій Грищук: " Липовеччина має величезний інвестиційний потенціал. Втім, нинішня влада не приділяє цьому питанню належної уваги. Чому так відбувається? Причин багато. Головна з них, на мою думку, відсутність стратегічного планування та бажання працювати на перспективу".

Партійці та прихільники "ОСНОВИ" переконані - до влади має прийти професійна команда управлінців, патріоти держави, котрі бачать славу України не лише в минувщині, а й в майбутньому.

"Як Президент України, я візьму на себе відповідальність за економічний розвиток країни. За роки роботи в металургійній галузі я створив першу та найпотужнішу транснаціональну компанію в Україні, налагодив співробітництво з провідними світовими організаціями та готовий використовувати свій досвід для ефективного керівництва державою",- заявляє Сергій Тарута.

 Прес-служба Вінницької обласної та міської організації ПП"ОСНОВА"

admin

10 лютого, 2019